Tule demopäevale 28. mail!

Teisipäeval, 28. mail algusega kell 10.00-15.00 toimub Artelli 19 parklas demopäev, kus on võimalik tutvuda ja proovida erinevaid tööriistu erinevatelt brändidelt. 

Demopäeval osaleb üle 20 erineva demobussi: Trumpf, Falch, Uplifter, FLEX, Abus, Elten, Esab, Gys, Honeywell, Knipex, DiBo, Fein, Milwaukee, Makita, Bosch, Festool, Husqvarna, Loctite, Layher, Nilfisk, Bessey, R+M, Kreg, Picard & Halder, RUKO, KsTools, Stahlwille, Ko-Ken, Rothenberger ja Pferd.

Eelnimetatud brändid toovad teieni oma parimad mudelid ning uued tulijad. Tööriistu on võimalik vaadata ja proovida, samuti saab küsida nõu ka brändide esindajatelt ning saada ka hinnapakkumist.

Üritusel pakutakse lisaks head toitu, meeldivat atmosfääri ning võimalusi võita ka auhindu!

Tule tutvu tootedemodega ning proovi ise ka kõige vingemaid tööriistu!

Üritus Facebookis: www.facebook.com/share/wL5VEwoVsYEu8qam/

Demopäeval tulevad kohale:

 

REMS on juhtiv torutöömasinate ja -tööriistade tootja Saksamaalt.

Milwaukee on raskete elektritööriistade, käsitööriistade, instrumentide ja tarvikute tootja. Milwaukee arsenalis leidub kõike akutrellist, kettsaest kuni kõlarite ja isikukaitsevahenditeni välja.

Makita vaieldamatult üks maailma silmapaistvamaid elektritööriistade tootjaid, kelle tööriistu võib leida pea igas teises majapidamises. 

Bosch on Saksa tunnustatud elektritööriistade ja seadmete tootja.

Festool on Saksa tunnustatud elektritööriistade ja seadmete tootja. 

TRUMPF on Šveitsi kõrgeima kvaliteediga metallitöötlemistööriistade tootja.

Husqvarna toob teieni professionaalsed metsa-, pargi- ja aiatooted.

LOCTITE on maailma juhtiv liimide, hermeetikute ja pinnatöötlusvahendite bränd. 

Layher on usaldusväärsete, praktikas kontrollitud ehitustellingute tootja. Layheri toodangu moodustavad moodultellingud, fassaaditellingud, Event-süsteemid, tribüünid ja stseenid, turvakatused, sillasüsteemid, mobiilsed tornid ja redelid.

FALCH on saksa tootja, mis tarnib kõrgsurve (kuni 1000 bar) ja ülikõrgsurve (kuni 3000 bar) pesuseadmeid. Seadmete kasutusala on väga lai, kuid peamine idee on eemaldada metall- ja betoonpindadelt rähma, liimi, kummi ja muid jäätmed.

UPLIFTER on vaakumtõste-, transpordi-, paigaldustehnika tootja Saksamaalt.

ABUS on Saksamaa turvalahenduste, eelkõige ennetava turvatehnoloogia tootja. Peamiseks tehnoloogiaks on blokeerimis-/märgistussüsteem LOTO, mida kasutatakse töötajate kaitsmiseks ohtlike energiaallikate eest seadmete hoolduse või hoolduse ajal. LOTO protseduur hoiab ära seadmete juhusliku sisse- või väljalülitamise, vähendades tööõnnetuste ohtu.

ELTEN on kvaliteetsete tööjalanõude tootja, mis kannatavad ka kõige karmimat keskkonda. Uued mudelid on loodud kasutades WELLMAXX materjali ja BOA kinnitussüsteemiga.  '

ESAB on ülemaailmne liider keevitus- ja lõikeseadmete ning nende tarvikute valdkonnas.

GYS on prantsuse perefirma, mis projekteerib, projekteerib ja müüb kaarkeevitus-, kokkupõrke remondi- ja autode akude hooldusseadmeid.

Honeywell toodab laias valikus tarbe- ja kommertstooteid. Nende ärihuvid on lennunduse, kosmosetehnika, autotööstuse toodete, tööstuslike juhtimissüsteemide ja isikukaitsevahendite valdkonnas.

KNIPEXi tangid tähistavad Saksamaal valmistatud kvaliteeti. Maailma juhtiv tangide tootja professionaalsetele kasutajatele erinevates valdkondades.

Nilfiski ridades on suur valik kaubanduslikke tolmuimejaid, tööstuslikke tolmuimejaid, põrandapuhastusseadmeid, survepesureid ja palju muud.

R+M toodab autopesutarvikuid ning päikesepaneelide puhastussüsteeme.

DiBo valmistab vett säästvaid, energiasäästlikke ja kvaliteetseid puhastusseadmeid ja -süsteeme.

BESSEY demonstreerib sel korral uusi populaarseid kääre ja tange.

KREG toodab tööriistu korpusmööbli tootmiseks + erinevaid töökohalahendusi. 

PICARD & HALDER toodab maailma kõige laiema valiku tippkvaliteediga sepistamistööriistu. 

RUKO on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste puurimis-, süvendus- ja lõiketööriistade tootmisele metallide lõikamiseks. Sel korral demonstreerib Premium sarja UltimateCut tööriistu tööstuslikuks tööks: RUKO FlowStep tehnoloogiaga "relvastatud" spiraal- ja astmelised puurid. 

KsTools toob inimesteni petsiaalsed tööriistad autohoolduseks. Sel korral sõidab kohale täisvarustuses demobuss otse Saksamaalt!

STAHLWILLE tangid ja lõikurid, kruvikeerajad ja kuuskantvõtmed, mutrivõtmed ja pistikupesade komplektid on kasutusel professionaalsete inseneride ja mehaanikute seas igas valdkonnas ning need on optimaalsed mitmesugusteks olukordadeks ja töökeskkondadeks.

KO-KEN on Jaapani tootja, kes on pühendunud tipptasemele pistikupesade ja mutrivõtmete tootmisele.

Rothenberger arendab ja toodab torutööriistu ja -masinaid torulukkseppadele, kütteinseneridele, külmutus-/kliimaseadmete tehnikutele ja hooldustehnikutele.

Pferd on juhtiv tööstusharu pinnatööde ja materjalide lõikamise lahenduste arendamisel, tootmisel ja turustamisel. Demopäevalisi ootab ees täielikult varustatud demobuss.

FLEX 1922 aastal loodud Saksa firma, mis oma praegust nime kannab 1996. aastast alates. Firma loodi, et müüa ja toota oma leiutist - MS 6 lihvimismasinat. Flexi insenerid on ka esimesed, kes leiutasid nurklihvmasina. Ajapikku on toodete valmistamisel mindud raualt üle kõrgtehnoloogilisele plastikule ning mootorite võimsused on kasvanud, samas kui mootorid ise on muutunud järjest väiksemateks, muutes tööriistad kergemaks.